MandatumPlus

Det är ett gott beslut att tänka på framtiden. Vi har tagit fram kundförmånsprogrammet MandatumPlus för att göra det ännu mer meningsfullt att gardera sig och förbereda sig inför framtiden.

MandatumPlus

Det är ett gott beslut att tänka på framtiden. Vi har tagit fram kundförmånsprogrammet MandatumPlus för att göra det ännu mer meningsfullt att gardera sig och förbereda sig inför framtiden.

MandatumPlus öppnar dörrarna till värdefulla förmåner, som endast erbjuds Mandatums kunder. Logga in på vår webbtjänst för mer information om de gällande MandatumPlus-förmånerna. När du skrollar ner på ingångssidan till webbtjänsten hittar du en länk till MandatumPlus-sidan.

Läs mer om förmånerna

M_plus_icon_black.png

Prenumerera på besked om nya förmåner till din e-post

För att försäkra dig om att du inte går miste om värdefulla MandatumPlus-förmåner, kan du prenumerera på besked om nya MandatumPlus-förmåner till din e-post. Du gör prenumerationen behändigt genom att logga in på Mandatums webbtjänst och där ge marknadsföringstillstånd genom att klicka på ditt eget namn uppe till höger på sidan och redigera dina kunduppgifter.

Logga in på webtjänsten

Är du ännu inte kund hos oss?
Läs mer om våra tjänster för att placera och gardera sig med tanke på framtiden:

Skydd för det viktigaste i livet

Var femte finländare drabbas av en allvarlig sjukdom i det aktivaste skedet av livet, och döden kan beröra var och en av oss. När vardagen stannar upp, kan det också vara ekonomiskt betungande. Skydd vid allvarlig sjukdom och en livförsäkring hjälper dig och dina nära ekonomiskt genom de största motgångarna.

Läs mer om skydden
Digital kapitalförvaltning

Den digitala kapitalförvaltningstjänsten ger dig möjlighet att investera smidigt varje månad och du har tillgång till Mandatums handplockade och unika investeringsobjekt. Den digitala kapitalförvaltaren hjälper dig att hitta en färdigt diversifierad placeringsportfölj som motsvarar din risknivå och du kan följa upp portföljens utveckling i mobiltjänsten.

Läs mer om tjänsten
Självständiga investeringar

I den prisbelönta handelstjänsten Trader hittar du tiotusentals investeringsobjekt från aktier till optioner på 37 olika marknader. Som ny kund handlar du i den förmånligaste priskategorin (från 0,03 %, min. 3 €) upp till två månader. Mandatum Life Service Ab är anknutet ombud för Saxo Bank i Finland.

Läs mer om Trader
Personlig kapitalförvaltning

Vill du diskutera med en placeringsexpert? Är du intresserad av att investera i något av våra specialobjekt? Du får tillgång till en personlig placeringsexpert, när dina placeringsbara tillgångar överstiger 100 000 €. Boka tid för ett avgiftsfritt samtal med vår placeringsexpert.

Boka tid