Ajankohtaista tietoa markkinatilanteesta ja asioinnista Mandatum Lifessa

Ajankohtaista tietoa markkinatilanteesta ja asioinnista Mandatum Lifessa

Koronavirusepidemian leviäminen maailmanlaajuiseksi viime viikkoina on luonut epävakaamman markkinaympäristön. Pitkäjänteiselle sijoittajalle ja säästäjälle tärkeintä on pysyä rauhallisena markkinatilanteen heilahdellessa ja pitää kiinni omasta sijoitussuunnitelmasta. Kannustamme asiakkaitamme asioimaan verkkopalvelussamme.

Tältä sivulta löydät viimeisimmät tiedotteet, ajankohtaista tietoa markkinatilanteesta sekä ohjeita asiointiin Mandatum Lifessa.

Ajankohtaista tietoa markkinatilanteesta

Julkaisemme asiantuntijoidemme kommentteja markkinatilanteesta tällä sivulla ja Life Magazinessa. Ilmoitamme ajankohtaisista julkaisuista myös sosiaalisen median kanavissamme Facebookissa ja Twitterissä.

Sijoitusasiantuntijamme analysoivat markkinatilannetta maanantaina 11.5. äänitetyllä tallenteella seuraavasti. Seuraava markkinakatsaus julkaistaan 2.6.

Voit myös lukea markkinakatsauksen tiivistelmän tästä (11.5.2020).

Usein kysyttyjä kysymyksiä markkinatilanteesta

Tietoa asioinnista Mandatum Lifessa

Suosittelemme asiakkaitamme asioimaan verkkopalvelun välityksellä ja hoitamaan kiireettömät asiat myöhemmin. Tiedot sopimuksista, säästöistä ja sijoituksista löytyvät kätevästi verkkopalvelusta ja ML Rahat -mobiilipalvelusta. Puhelinpalvelumme jonotusajat saattavat olla ajoittain pidentyneitä ja postitse lähetettyjen korvaushakemusten ja liitteiden käsittelyssä saattaa olla viiveitä.

Asioi helposti ja nopeasti verkossa

Henkilöasiakkaana voit tarkastella ja hoitaa sopimukseesi liittyviä asioita, nähdä sijoitustesi ja säästöjesi tilanteen sekä lähettää verkkoviestejä asiakaspalveluun. Voit myös hakea korvauksia henkilövahingon sattuessa.

Yritysasiakkaana voit tarkastella ja hoitaa yrityksesi sopimuksia, nähdä yhteenvedon ja tarkat tiedot sopimuksista sekä niiden maksuista, säästöistä, turvista ja vakuutetuista. Voit myös tehdä muutoksia sijoituskohteisiin, seurata varainhoitosopimuksia ja lähettää verkkoviestejä asiakaspalveluun.

ML Rahat -mobiilipalvelu kulkee mukanasi ja pitää sinut ajan tasalla varojesi kehityksestä

ML Rahat -mobiilipalvelu on helppo ja nopea ottaa käyttöön. Palvelu soveltuu iOS- ja Android-laitteille. Käyttöönottoa ja tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset, jonka jälkeen kirjautumiseen riittää käyttäjätunnus ja tunnusluku.

Usein kysyttyjä kysymyksiä säästöistä ja sijoituskohteista