Fearless Finns: Hyvät ja huonot uutiset

Rosa Pohjolainen kertoo naisten alppimaajoukkueen blogissa niin loukkaantumisestaan kuin joukkueen uudesta valmennusvahvistuksesta. Rosan katse on nyt suunnattu kuntoutumiseen ja koulunkäyntiin.

Kuvat: Rosa Pohjolainen / Ski Sport Finland

Mandatum Lifen kumppani, alppihiihdon naisten maajoukkue, kirjoittaa kauden aikana viikottaista Fearless Finns -blogia Mandatum Lifen verkkosivuilla. Joukkueeseen kuuluu kaudella 2020-2021 Riikka Honkanen, Erika Pykäläinen, Rosa Pohjolainen sekä tällä hetkellä kuntoutusprosessia läpikäyvä Nella Korpio. Blogissaan urheilijat kertovat kilpailuista, harjoituksista sekä siitä, millaisia muutoksia poikkeuksellinen vuosi on tuonut uralle. Kaiken taustalla on alppimaajoukkueen periksiantamattomuus, kyky uusiutua, ja polttava halu pitää kiinni tavoitteista.

Kaaduin reilu viikko sitten harjoituksissa Italian Pozza di Fassassa, ja eturistisiteeni meni poikki. Leikkaus ja pitkä kuntoutusjakso ovat siis edessä, mutta näistä en sen enempää halua nyt kirjoitella. Kevät menee suurimmaksi osaksi koulunpenkillä istuessa koulutehtävien parissa.

Onneksi Riikka on kuitenkin starttiviiksellä viikonloppuna Slovenian Kranjska Gorassa, joten muistakaa kääntää telkkarit päälle ja kannustaa Riikkaa. Naisten joukkue sai myös vahvistusta Jukka Rajalan liityttyä mukaan valmennusrinkiin. Innokkuutta ja tsemppaavaa positiivista mieltä on ainakin tulevaisuudessa luvassa. Kiva saada Jukka remmiin!

Lumiset terveiset,

Rosa

Jaa artikkeli