Terveyttä, matkoja, pitkää ikää ja yhteisiä metsäretkiä – niitä toivomme äideille!

 

Huolettomia eläkepäiviä, terveyttä, kiireettömyyttä ja rentoa elämää. Näitä ja monia muita unelmia me mandatumilaiset toivomme äideille.

Pyysimme viime keväänä asiakkaitamme kertomaan meille omista unelmistaan. Vastauksien joukosta nousi esiin hienoja toiveita: yksi toivoi terveyttä, toinen perhettä, kolmas lapsenlapsia. Unelmien joukkoon oli listattu myös taloudellinen riippumattomuus, kesämökki, hyvä elämä, rakkaus, mielenrauha, puutarha, aurinko ja sitruunapuut.

Halusimme jatkaa unelmien parissa. Siksi äitienpäivän kunniaksi kysyimme Mandatumissa työskenteleviltä, millaisten unelmien toteutumista he toivoisivat äideille.

Toive tai unelma sai olla iso tai pieni, juhlava tai arkinen, liittyä rahaan tai henkeen - tai mihin vaan. Kysyimme myös lapsiltamme, mitä he meille toivoisivat.

Tässä lista unelmia, joiden myötä toivotamme kaikille hyvää äitienpäivää!

 

Toivoisin äidilleni kiireettömyyttä, että hän voisi vain olla ja nauttia hetkestä. Lisäksi toivoisin, että äitienpäivänä paistaisi aurinko, niin voimme perinteen mukaisesti mennä koko perhe yhdessä metsäretkelle.

 

Toivon, että äitini terveys pysyisi mahdollisimman hyvänä mahdollisimman pitkään ja että hän pääsisi nauttimaan omanlaisistaan ja huolettomista eläkepäivistä.

 

Äitini on toivonut yhteistä lomamatkaa minun ja siskoni kanssa. Toivon että saadaan toteutettua sellainen pian, kun matkustaminen on taas turvallista.

 

Elmer (3) toivoo äidille punaista autoa ja robottia.

Toivon, että äitini pääsisi arkihaasteita hieman karkuun ja pääsisi nauttimaan hyvästä palvelusta, ruoasta ja viinistä. Ja vielä sellainen unelma, että hän pääsisi tekemään tämän omien lastensa kanssa, eli parhaassa seurassa 😉

Terveyttä ja pitkää ikää - äidille tai äideille (ja toki itsellenikin)!

 

Että äitini pääsisi viettämään mahdollisimman paljon aikaa perheensä ja erityisesti lastenlastensa kanssa.

 

Toivoisin äitini pääsevän matkustelemaan ja tutustumaan niihin paikkoihin, joissa on pitkään haaveillut käyvänsä.

 

Eevi (11) toivoo äidin saavan kukkia ja kortin.

 

Toivon omalle äidilleni sitä, että hän saa elää onnellista elämää mahdollisimman terveenä. Äitini on jäämässä ensi vuonna eläkkeelle ja toivon, että hän saa viimeistään silloin toteuttaa perheen kanssa niitä unelmia ja reissuja, mitä ei olla aikaisemmin keretty tehdä.

 

Aili (8) unelmoi siitä, että äiti saisi joskus oman hevosen.

 

Äidille aktiivinen elämäntapa ja aikaansaaminen on tosi tärkeitä juttuja. Toivoisin, että hän pysyy jatkossakin terveenä ja pystyy nauttimaan liikunnasta, ulkoilusta ja uusien juttujen löytämisestä läheisten ihmisten kanssa.

Toivon äidilleni terveyttä ja onnellista, tasapainoista vanhuutta.

 

Olivia (10) toivoo äidille pitkää, koko perheen matkaa johonkin lämpimään maahan, jottei äidin tarvitsisi palella talvella.


Unelmoin siitä, että suvussamme esiintyvä muistisairaus jättäisi äitini väliin, jotta voisimme tuntea toisemme mahdollisimman pitkään. Sen lisäksi toivon äidilleni mahdollisimman rentoa ja huoletonta elämää.

 

Enne (6) toivoo äidille kukkia.

 

 

Toteutukoon nämä unelmat. Hyvää äitienpäivää!

 

 

Jaa artikkeli