Miten Suomi kestää? – Varma Studion ensimmäisessä jaksossa etsitään tietä ulos koronakriisistä

Kuinka Suomi selviää koronashokista? Miten kriisitilanne vaikuttaa suomalaiseen eläkejärjestelmään ja mitkä ovat vaikutukset kansantalouteen ja suomalaiseen yrityskenttään? Varma Studio -keskusteluohjelman ensimmäisinä vieraina ovat Varman toimitusjohtaja Risto Murto, Elinkeinoelämän valtuuskunnan EVA:n johtaja Emilia Kullas sekä Nordic West Officen johtava neuvonantaja Anu Partanen.

Kuva: Varma, Miltton

Kuinka Suomi selviää koronashokista? Miten kriisitilanne vaikuttaa suomalaiseen eläkejärjestelmään ja mitkä ovat vaikutukset kansantalouteen ja suomalaiseen yrityskenttään? Varma Studio -keskusteluohjelman ensimmäisinä vieraina ovat Varman toimitusjohtaja Risto Murto, Elinkeinoelämän valtuuskunnan EVA:n johtaja Emilia Kullas sekä Nordic West Officen johtava neuvonantaja Anu Partanen. Keskustelua johdattelee toimittaja Ville Blåfield.

Varma Studio on verkossa toteutettava keskusteluohjelma, jonka tulevissa jaksoissa pureudutaan Varman asiantuntijoiden sekä ulkopuolisten vieraiden toimesta koronakriisin kannalta ajankohtaisiin aiheisiin.

­– Koronaepidemia herättää kysymyksiä. Arki on mullistunut eri tavoin, ja monilla on huolta sekä lähiaikojen että pidemmän tähtäimen näkymistä. Kaipaamme tietoa ja ajankohtaista analyysiä Suomen tilanteesta, ja tähän tarpeeseen pyrimme keskusteluilla vastaamaan. Ensimmäisessä jaksossa fokus on taloustilanteessa, ja kuulemme ennusteet siitä, milloin käänne tapahtuu. Ensi viikolla tunnelma on toinen, sillä toisen jakson keskiössä ovat mielenterveys ja jaksaminen poikkeusoloissa. Keskustelemassa on mm. Varman ylilääkäri Jan Schugk”, kertoo Varman HR-, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Katri Viippola.

Katso Varma Studion ensimmäinen jakso alta:

Mandatum Life julkaisee yhteistyökumppaneiden tarjoamaa aineistoa. Mandatum Life ei ota kantaa aineistoissa tai kuvioissa esitettyihin mielipiteisiin tai kannanottoihin.

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu 3.4.2020 Varma.fi -verkkosivulla. Artikkeli on julkaistu Varman luvalla. Videotuotanto ja käsikirjoitus: Miltton

 

Jaa artikkeli