Miten pk-yritykset selviytyvät koronakriisistä? – Varma Studiossa jaetaan kokemuksia ja vinkkejä

Varma Studion uudessa jaksossa pohditaan miten turvata yrityksen liiketoiminta pitäen samalla huolta yrittäjien ja työntekijöiden jaksamisesta kriisin keskellä? Kokemuksiaan jakavat Koti puhtaaksi -kasvuyrityksen siistijä ja toimitusjohtaja Saana Tyni ja Varman pienyritysasiakkuuksien johtaja Ilari Abdeen.

Kuva: Varma, Miltton

Koronakriisi on ollut shokki monelle suomalaiselle pk-yritykselle. Odottamaton kriisitilanne tuli eteen nopeasti, ja resursseja saattaa olla vähän. Miten turvata yrityksen liiketoiminta pitäen samalla huolta yrittäjien ja työntekijöiden jaksamisesta kriisin keskellä? Kokemuksiaan jakavat Anu Partasen luotsaamassa Varma Studiossa Koti puhtaaksi -kasvuyrityksen siistijä ja toimitusjohtaja Saana Tyni ja Varman pienyritysasiakkuuksien johtaja Ilari Abdeen.

– Kannustan yrittäjiä miettimään, miten tukea omaa jaksamistaan. Jos yrittäjän oma jaksaminen kriisiytyy, niin monesti koko yritys voi olla kriisin keskellä, sanoo Ilari Abdeen.

Varma Studio on verkossa toteutettava keskusteluohjelma, jonka jaksoissa pureudutaan Varman asiantuntijoiden sekä ulkopuolisten vieraiden toimesta koronakriisin kannalta ajankohtaisiin aiheisiin.

Katso Varma Studion jakso alta:

Mandatum Life julkaisee yhteistyökumppaneiden tarjoamaa aineistoa. Mandatum Life ei ota kantaa aineistoissa tai kuvioissa esitettyihin mielipiteisiin tai kannanottoihin.

Artikkeli on julkaistu Varman luvalla. Alkuperäinen artikkeli on julkaistu 13.5.2020 Varma.fi -verkkosivulla. Videotuotanto ja käsikirjoitus: Miltton

Jaa artikkeli