Laatu kiehtoo

Digitaalisuus on tullut varainhoitoon. Ammattimaisen salkunhoidon hyödyistä pääsee osalliseksi kännykkäsovelluksella.

Rodion Kutsaev / Unsplash

Mitä digitaalinen varainhoito tarkoittaa?

Digitaalisesti toteutettua ammattimaista varainhoitoa, jonka asiakkaaksi pääsee kuka tahansa. Digitaalinen varainhoito ei edellytä valmiita rikkauksia, vaan aloittaminen onnistuu pienelläkin summalla.

Palvelua on helppo käyttää. Se kartoittaa ensin asiakkaan tavoitteen ja riskiprofiilin, minkä jälkeen palvelu ehdottaa sijoitussuunnitelmaa ja huolehtii lopusta. Asiakas seuraa sijoitustensa kehittymistä omalla kännykällään.

Miten digitaalinen varainhoito aloitetaan?

Mandatum Lifen verkkosivuilla virtuaalineuvoja laatii sijoittajakartoituksen, jonka perusteella asiakas saa hyväksyttäväksi itselleen sopivan sijoitussuunnitelman. Sen jälkeen asiakas siirtää ensimmäisen rahasumman sijoitettavaksi ja lataa puhelimeensa ML Rahat -sovelluksen, josta digitaalisen varainhoidon palvelu löytyy.

Summa voi olla joka kuukausi sama tai vaihdella. Halutessa voi pitää taukoa ja varoja voi nostaa milloin vain.

Miten tämä eroaa perinteisestä säästämisestä?

Digitaalinen varainhoito on väylä kanssasijoitusmalliimme, jossa sijoitetaan kohteisiin, jotka ovat osa Mandatum Lifen sekä Mandatum Lifen kumppanien menestyksekästä oman taseen sijoitustoimintaa. Sijoitusvolyymit ovat korkeita, ja asiakkaat pääsevät hyötymään toiminnan kustannustehokkuudesta ja tehokkaasta hajautuksesta.

Palvelu sisältää myös etätapaamisia sijoitusneuvojan kanssa sekä pääsyn digitaalisiin sijoittamistapahtumiin, joissa käsitellään esimerkiksi markkinoiden kehitystä ja perhe- ja perintöjuridiikkaa. Varallisuuden kasvaessa myös palvelun edut, kuten henkilökohtaisen palvelun määrä, laajenevat askeleittain.

Mitä digitaalisen varainhoidon palvelu maksaa?

Mandatum Lifen digitaalisen varainhoidon palvelussa merkintä ja lunastus eivät maksa mitään. Sopimuksen vuotuinen hoitopalkkio on puoli prosenttia ja sijoituskohteiden vuotuiset kokonaiskulut ovat 0,83–1,66 prosenttia.

Palvelu sisältää henkivakuutusturvan. Mitä se tarkoittaa?

Sijoittaminen toteutetaan sijoitusvakuutussopimuksena, jolloin se sisältää henkivakuutusturvan. Kuolemantapauksessa henkivakuutuskorvauksen edunsaaja saa sijoitetut varat tililleen nopeasti. Henkivakuutuksen edunsaajamääräys ohittaa testamentin.

Digitaalisesta varainhoidosta kertoi Mandatum Lifen henkilöasiakasliiketoiminnan johtaja Tuomas Simonen.

Tutustu palveluun tarkemmin tästä

Jaa artikkeli