Fearless Finns: Valmistautumista Levillä

Tällä viikolla naisten alppimaajoukkueen Fearless Finns -blogia päivittää Rosa Pohjolainen, joka on tällä hetkellä Levillä treenaamassa ensi viikon maailmancupia varten. Rosa kertoo blogissa treeneistään, ja esittelee yhden tiimin tärkeimmistä henkilöistä.

Kuvat: Rosa Pohjalainen / Ski Sport Finland

Mandatum Lifen kumppani, alppihiihdon naisten maajoukkue, kirjoittaa kauden aikana viikottaista Fearless Finns -blogia Mandatum Lifen verkkosivuilla. Joukkueeseen kuuluu kaudella 2020-2021 Riikka Honkanen, Erika Pykäläinen, Rosa Pohjolainen sekä tällä hetkellä kuntoutusprosessia läpikäyvä Nella Korpio. Blogissaan urheilijat kertovat kilpailuista, harjoituksista sekä siitä, millaisia muutoksia poikkeuksellinen vuosi on tuonut uralle. Kaiken taustalla on alppimaajoukkueen periksiantamattomuus, kyky uusiutua, ja polttava halu pitää kiinni tavoitteista.

Treenit jatkuvat Levillä. Lumiset olosuhteet jäivät tosin toistaiseksi ainakin vain haaveeksi, mutta lunta kuitenkin riittää rinteessä tarpeeksi, mikä on pääasia. Tänään pääsimme ensimmäistä kertaa hiomaan käännöksiä kisarinteessä ja tarkoituksena olisi laskea pari päivää lisää ennen kuin rinnettä aletaan jäädyttämään kisakuntoon.

Normaali treenipäivämme täällä Levillä koostuu kahdesta lumitreenistä ja fysiikkatreenistä. Ilta pyhitetään koulunkäynnille ja levolle. Takana on jo 6 tehokasta treenipäivää ja monia vielä edessä.

Fearless-Finns-rosa5-vk46.jpg
Joukkueen suksihuoltaja Kiki

Tärkeä osa kisoihin valmistautumista ja normaalia arkeamme on suksenhuoltajamme Kiki, joka on yksi tiimimme tärkeimmistä henkilöistä. Hän pitää hyvää huolta suksistamme ja huolehtii siitä, että ne ovat aina viimeisen päälle valmiit, oli kyseessä sitten kisat tai harjoitukset. Aina voi luottaa siihen, että sukset ovat hyvässä kunnossa uuteen päivään. Samalla hän tuo positiivisuudellaan hyvää fiilistä ja rentoutta päivittäiseen tekemiseen.

Treenit ovat siis menneet hyvin ja toivon, että rinne saadaan taas jäiseen ja hyvään kuntoon kisaa varten. Suomen joukkueen tytöt lähtevät siis hyvällä fiiliksellä kotikisaan.

Nähdään Levillä,

- Rosa

ps. Sain muuten juuri ajokortin poikkeusluvalla, ja nyt pääsen ajamaan autoa Suomessa sekä Itävallassa.

Fearless-Finns-rosa3-vk46.jpgFearless-Finns-rosa4-vk46.jpg

 

Jaa artikkeli