Fearless Finns: joulutervehdys

Suomen naisten alppimaajoukkueen urheilijat Riikka, Rosa ja Erika kertovat Fearless Finns -blogissa joulunvietostaan ja -perinteistään. Koko joukkue toivottaa nautinnollista joulua kaikille!

Kuvat: Naisten alppimaajoukkue / Ski Sport Finland

Mandatum Lifen kumppani, alppihiihdon naisten maajoukkue, kirjoittaa kauden aikana viikottaista Fearless Finns -blogia Mandatum Lifen verkkosivuilla. Joukkueeseen kuuluu kaudella 2020-2021 Riikka Honkanen, Erika Pykäläinen, Rosa Pohjolainen sekä tällä hetkellä kuntoutusprosessia läpikäyvä Nella Korpio. Blogissaan urheilijat kertovat kilpailuista, harjoituksista sekä siitä, millaisia muutoksia poikkeuksellinen vuosi on tuonut uralle. Kaiken taustalla on alppimaajoukkueen periksiantamattomuus, kyky uusiutua, ja polttava halu pitää kiinni tavoitteista.

Riikka_Honkanen.jpg”Tänä vuonna vietän ensimmäistä kertaa joulua Keski-Euroopassa. Jouluna yleensä vaan lepäilen ja rentoudun, katson telkkarista jouluaiheisia ohjelmia tai neulon. Kotona jouluaattona syödään riisipuuro puolen päivän aikaan, käydään saunassa ja illalla syödään perinteinen jouluruoka. Joulussa parasta on sellainen rauhallinen fiilis ja jouluruuat ja -herkut. Riisipuuro on jouluruuista ehkä lemppari, sitä tulee syötyä muulloinkin kuin jouluna. Tykkään myös laittaa joulukoristeita ja -valoja sekä kynttilöiden polttamisesta. Niistä tulee ihana jouluinen tunnelma!”

- Riikka

 

rosa_pohjolainen_alpeilla.jpg”Tulin eilen Suomulta kotiin, jossa olin harjoittelemassa muutaman päivän ja tarkoituksena olisi viettää pari päivää kotona perheen kanssa rentoutuen ennen kuin suuntaan takaisin Keski-Eurooppaan. Jouluaaton vietän melkeinpä kokonaan matkustaessa Frankfurtin kautta Munchenistä St. Johaniin, jossa Riikka viettää joulua, joten toivottavasti ehdin illaksi Riikan luo joulunviettoon. Pitää siis laittaa kuulokkeet korville ja joulumusiikit soimaan, sekä ottaa jouluvalot reissuun mukaan, jotta tulee edes hieman jouluinen fiilis.” 

- Rosa

 

erika_pykalainen_FF-blogi.jpg”Paras joululahja oli että pääsin viime lauantaina vihdoinkin takaisin rinteeseen, tuntui niin hauskalta olla taas suksilla enkä malta odottaa että pääsen taas joukkueen kanssa harjoittelemaan. Perheen kanssa vietetään joulua ja välipäivinä suuntaan takaisin rinteeseen. ”

Erika

 

Naisten Alppimaajoukkue toivottaa oikein hyvää ja nautinnollista joulua kaikille Fearless Finns -blogin lukijoille!

Jaa artikkeli