Tervetuloa Mandatum Life Kehittämöön

Tervetuloa Mandatum Life Kehittämöön

Tervetuloa Mandatum Life Kehittämön jäseneksi. Kiitos että olet mukana antamassa arvokasta palautetta, jotta varmistamme että palvelumme tarjoavat asiakkaillemme parhaan hyödyn. Tällä sivulla kerromme kuinka pääset alkuun.

Luo käyttäjätunnus asiakasyhteisön sivulle

Luo käyttäjätunnus Mandatum Life Kehittämön yhteisösivulle. Ohje käyttäjätunnuksen luomiseen on sinulle lähetetyssä tervetuloa-sähköpostissa. Julkaisemme kyselyitä ja tehtäviä yhteisösivulla, ja kirjaudut sivulle jatkossa luomallasi henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Lataa ML Beta -testisovellus

Lataa ML Beta -testisovellus, jossa pääset kokeilemaan digitaalisten palveluiden prototyyppejä ja antamaan palautetta. Saat erikseen sähköpostia, kun testisovelluksessa on julkaistu uusi ominaisuus kokeiltavaksi.

Kirjaudu Kehittämön yhteisösivulle ja vastaa ensimmäiseen kyselyyn

Kun olet luonut käyttäjätunnuksen yhteisösivulle ja ladannut ML Beta -testisovelluksen, voit kirjautua Kehittämön yhteisösivulle käyttäjätunnuksellasi  ja vastata ensimmäiseen kyselyyn. Saat jatkossa sähköpostitse tietoa, kun yhteisösivulla on julkaistu uusia tehtäviä.

Kirjaudu yhteisösivulle

Kun olet luonut käyttäjätunnuksen, voit kirjautua Mandatum Life Kehittämön yhteisösivulle käyttäjätunnuksellasi ja vastata ensimmäiseen kyselyyn. Saat jatkossa sähköpostitse tietoa, kun yhteisösivulla on julkaistu uusia tehtäviä.

Kirjaudu Mandatum Life Kehittämön yhteisösivulle

.

Lataa ML Beta -testisovellus matkapuhelimeesi

ML Beta on testisovellus, jossa Mandatum Life Kehittämön jäsenet kokeilevat digitaalisten palveluiden prototyyppejä. ML Betaan kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Testisovelluksessa tehdyt muutokset eivät tallennu eikä niillä ole vaikutusta nykyisten sopimusten sisältöön.

Ota käyttöön ML Beta

Lisätietoa Mandatum Life Kehittämöstä

Lisätietoja Mandatum Life Kehittämöstä, yhteisön toiminnasta ja sen säännöistä voit lukea Mandatum Life Kehittämön sivulta.