Kolme ratkaisua sijoittamiseen

Mandatum tarjoaa sinulle laajat sijoittamisen ja varainhoidon palvelut.

Kolme ratkaisua sijoittamiseen

Mandatum tarjoaa sinulle laajat sijoittamisen ja varainhoidon palvelut.

Tutustu vaihtoehtoihin

Palveluissamme pääset hyödyntämään kanssasijoittamisen voimaa ja sijoitat mukanamme laadukkaisiin, uniikkeihin kohteisiin. Valitse juuri sinulle sopivin ratkaisu ja aloita sijoittaminen.

 

Miksi aloittaa sijoittaminen?

Inflaatio syö rahan arvoa

Pitkällä aikavälillä pankkitilillä olevien säästöjen arvo laskee, koska niille maksettava korko on lähes olematon ja samalla hintataso inflaation myötä nousee.

Korkoa korolle -ilmiö

Kun sijoitat ja säästät, sijoituksillesi kertyvät korot kasvavat korkoa alkuperäisen pääoman lisäksi. Kasvukäyrä on siis eksponentiaalinen: Joka vuosi korkoa kertyy aiempaa suuremman pääoman perusteella. Pääset käsiksi korkoa korolle -ilmiön hyötyihin säästämällä ja sijoittamalla. 

Tavoittele unelmia ja varaudu tulevaan

Säännöllisellä säästämisellä ja sijoittamisella voit kartuttaa varallisuuttasi pitkällä aikavälillä ja tavoitella unelmia, joita et muuten voisi saavuttaa. Säästöt tuovat myös turvaa elämän yllättäviin vastoinkäymisiin.

Mikä ratkaisu sopii sinulle?

Kuukausisijoittaminen

  • Helppo ja nopea tapa aloittaa
  • Valmis ja vaivaton palvelu
  • Sijoita säännöllisesti ja hyödy ajallisesta hajautuksesta

Itsenäinen sijoittaminen

  • Käy itsenäisesti kauppaa laajimmilla markkinoilla
  • Avaa arvo-osuustili tai hyödynnä osakesäästötili
  • Saatavillasi on markkinoiden laajin sijoituskohdevalikoima

Sijoitusasiantuntijapalvelut

  • Haluatko jutella sijoitusasiantuntijan kanssa?
  • Haluatko sijoittaa johonkin erikoiskohteistamme?

Tutustu sijoituskohteisiin

Kuukausisäästäminen

Helppo ja nopea tapa aloittaa Valmis ja vaivaton palvelu Sijoita säännöllisesti ja hyödy ajallisesta hajautuksesta

Tutustu palveluun
Itsenäistä sijoittamista

Palkitusta Trader-kaupankäyntipalvelusta löydät poikkeuksellisen laajan valikoiman sijoituskohteita maailmanlaajuisilta markkinoilta. Sijoita itsenäisesti arvo-osuus- tai osakesäästötilillä.

Tutustu Traderiin
Sijoitusasiantuntijapalvelut

Haluatko jutella sijoitusasiantuntijan kanssa? Haluatko sijoittaa johonkin erikoiskohteistamme?

Tutustu palveluun
Varainhoito

Oma varainhoitajasi pitää sinuun yhteyttä ja perustana on aina sinun tavoitteesi ja kokonaistilanteesi. Rakennamme sinulle parhaiten istuvan sijoitus- ja palvelukokonaisuuden.

Tutustu varainhoitoon

Miksi sijoittaa kanssamme?

Mandatum sijoittajana

Kanssasijoittaminen
Sijoitamme kanssasijoitusmallilla, eli tarjoamme asiakkaillemme usein samoja, ainutlaatuisia kohteita, joihin olemme itse sijoittamassa oman taseemme kautta. Avaamme asiakkaillemme ovia ja käymme niistä yhdessä eteenpäin.

Kärsivällisyys
Kärsivällisyys tarkoittaa meille itsenäistä, omaan analyysiin perustuvaa sijoitusprosessia. Emme nojaa sijoitusprosesseissamme vertailuindekseihin tai massojen mielipiteisiin, minkä ansiosta pystymme välttämään laumakäyttäytymisen sudenkuopat. Tilaisuuden tullen voimme kulkea myös vastavirtaan.

Ketteryys
Ketteryys on meille joustavuutta. Voimme odottaa oikeita sijoituskohteita pitkäänkin, mutta tilaisuuden tullen toimimme määrätietoisesti. Osaamisemme ja laajat verkostomme avaavat meille mahdollisuuksia, minkä ansiosta voimme valita opportunistisesti kulloinkin tilanteeseen parhaiten sopivan omaisuuslajin, kumppanin ja sijoituskohteen. Samalla voimme huomioida joustavasti asiakkaidemme erityistarpeet.

Vastuullinen sijoittaminen
Vastuullinen sijoittaminen on oleellinen osa koko sijoitusprosessiamme. Uskomme, että vastuullisesti toimitiivin yhtiöihin sijoittaminen on pitkällä aikavälillä tuottavampaa. Se mikä on oikein, on myös tuottavaa.

Miksi sinä sijoitat?

Kysyimme neljältä erilaiselta suomalaiselta, miksi he sijoittavat. Vastaajien kiinnostus ja tieto sijoittamisesta vaihtelivat, mutta jokseenkin suomalaiseen tyyliin vastauksissa näkyi halu mahdollistaa huolettomampi tulevaisuus itselle tai läheisille.

Lue lisää