Keskity hetkiin, sijoita vaivattomasti

Sijoita helposti digitaalisessa palvelussa jo 25 eurolla kuussaKeskity hetkiin, sijoita vaivattomasti

Sijoita helposti digitaalisessa palvelussa jo 25 eurolla kuussaLaske unelmillesi suunnitelma Avaa asiakkuus
Valitsemalla vaivattoman sijoittamisen palvelun nautit hetkistä ja korkoa korolle -ilmiöstä. Digitaalisessa varainhoidossa pääset mukaan Mandatumin käsin poimittuihin ja ainutlaatuisiin sijoituskohteisiin.

 

Aloita suunnitelmasta

Tee sijoitussuunnitelma 10 minuutissa. Digitaalinen varainhoitaja ohjaa sinua suunnitelman teossa ja ehdottaa vastaustesi perusteella sinulle sopivinta sijoituskoria. Valmiissa sijoituskoreissa on kohteita eri painoarvoilla ja siksi myös eri riskitasot.

Määritä sijoitussumma

Jo 25 euron sijoituksella pääset avaamaan palvelun. Jatkossa voit muuttaa kuukausittaista sijoitussummaa tai pitää taukoa halutessasi.

Seuraa sijoituksiasi

Seuraa sijoitustesi kehitystä helposti ML rahat -mobiilipalvelussa. Varojasi hoidetaan asiantuntevasti, pitkäjänteisesti ja hajauttaen. Samalla saat pääsyn kohteisiin, jotka eivät muuten olisi tavallisen sijoittajan saatavilla.

Näin kuukausisijoittaminen toimii:

  • Aloita nopeasti ja sijoita vaivattomasti omaan tahtiin. Autamme määrittelemään riskitasosi ja valitsemaan viidestä valmiista sijoitussalkusta sopivimman. Varojen kehitystä seuraat kätevästi mobiilissa.
  • Hyvin hajautetuissa sijoitussalkuissa on huomioitu myös tulevaisuuden megatrendejä. Sijoitamme varojasi samoihin ainutlaatuisiin kohteisiin, joihin myös itse sijoitamme.
  • Voit aloittaa jo 25 euron kerta-tai kuukausisijoituksella. Vuotuinen hoitopalkkio on 0,5% ja sijoituskohteiden vuotuiset kokonaiskulut ovat 0,83–1,66 %. Merkintä-tai lunastuspalkkioita ei ole. Tuotto-odotuksen lasket täältä.

 

Sopimuksen sisältö:

  • Palvelu toteutetaan sijoitusvakuutussopimuksena, eli siinä on myös henkivakuutusturva.
  • Kuolemantapaksen perusteella lähiomaisille maksettavat korvaukset kuuluvat perintöverotuksen piiriin. Jos korvaus taas maksetaan jollekin muulle kuin lähiomaiselle, on se veronalaista pääomatuloa.
  • Sinun ei tarvitse ilmoittaa sijoitusvakuutuksen säästöjä verotuksessasi, me teemme sen puolestasi. Pääomatulovero maksetaan vain kertynestä tuotosta, kun säästösumma maksetaan vakuutuksenottajalle tai hänen lähiomaiselleen.
  • Vakuutuksen sisällä tehtävistä sijoituskohteiden vaihdoista ei peritä veroa.