Hyvä asiakkaamme,

Tervetuloa Mandatumin asiakasetujen pariin. Tällä hetkellä tarjoamme Klubi-asiakkaillemme seuraavia etuja:

Palvelua, jota ei muualta saa
Laadimme sinulle kokonaisvaltaisen suunnitelman. Suunnitelma on elämäntilanteen ja tulevaisuuden toiveet huomioiva ratkaisu varallisuuden turvaamiseen ja kasvattamiseen. Oma yhteyshenkilösi pitää sinut ajan tasalla ratkaisuistasi.

Vero-, eläke- ja perheoikeuden konsultointi
Kartoitamme kokonaistilanteesi ja konsultoimme sinua perhevarallisuuden säilyttämisen, eläkkeen ja verosuunnittelun näkökulmasta. Tapaamiset konsultointiin ovat sovittavissa yhteyshenkilösi kautta. Klubi-asiakkaana saat varainhoitomme palvelut myös perheellesi.

Olemme tavoitettavissasi

Oman yhteyshenkilösi lisäksi klubi-asioissa sinua palvelee varainhoidon asiakaspalvelumme numerossa 010 516 7781. Puhelinpalvelu palvelee maanantaista perjantaihin klo 8-17.

Aina ajan hermolla
Saat tietoa uusista sijoitusmahdollisuuksista sekä ajankohtaista tietoa markkinoilta ja näkökulmia sijoittamiseen. Lisäksi saat avec-kutsuja Mandatumin tapahtumiin.

Finnair Plus Gold -jäsenyys
Jos olet jo jäsen, voit siirtää edun perheenjäsenelle.

 


 

Etuja Levillä kaudella 2020

Ilmainen välinevuokraus yhdelle hengelle eturinteen Zero Pointin vuokraamosta

Hissilippu veloituksetta yhdelle hengelle eturinteen Zero Pointin lipunmyynnistä

Ilmaiseksi ja jonon ohi Hullu Poro Areenalle (sinä ja yksi seuralainen)

-15 % alennus ruoka-annoksista rinneravintola Horizontista sekä Mumm-shampanjaa 60 euron klubihintaan


 

-

25 % ostoetu KORRES Lasipalatsin myymälään (Mannerheimintie 22-24, Helsinki) klubi-kortilla sekä verkkokauppaan koodilla Mandatum25. Tarjous koskee kaikkia normaalihintaisia tuotteita ja on voimassa vuoden 2020 loppuun.

KORRES on kreikkalaisen farmaseutin George Korresin kehittämä apteekkikosmetiikkasarja, jonka luonnollisiin ainesosiin perustuvat tuotteet ovat tehokkaita, innovatiivisia ja turvallisia käyttää.

VERKKOKAUPPAAN

-

20 % ostoetu Westerbackin myymälästä (Keskuskatu 5, Helsinki) sekä verkkokaupasta koodilla MLC2019.

Westerbackin uutiskirjeessä kuulet alan uutuuksista, kello- ja kultasepistä erilaisten mallien takana sekä saat kutsuja VIP-tilaisuuksin. Saat lisäksi tiedon uusista malleista ja voit tilata limited edition -tuotteita ja -malleja ennakkoon. Tilaa uutiskirje tästä >

VERKKOKAUPPAAN